Blog

Winc Academy reviews
Blog

Winc Academy krijgt 4,8 van de 5 sterren (reviews)

REVIEWS. Natuurlijk kunnen wij van Winc Academy wel zeggen dat onze opleidingen om te leren programmeren goed zijn. Maar het is nog veel leuker om te horen hoe anderen daarover denken! Lees daarom deze reviews, die ook te zien zijn via Google reviews. Op dit moment krijgen we 4,8 van de 5 sterren en daar zijn we natuurlijk super blij mee!

Winc Academy reviews
Winc Academy reviews
Winc Academy reviews
Winc Academy reviews
Winc Academy reviews
Online leren programmeren bij Winc Academy

Wij leiden je in een half jaar op tot programmeur, waar werkgevers op staan te wachten. Je gaat al tijdens de opleiding aan de slag in de praktijk en betaalt pas achteraf met een deel van je salaris.

Je begint met een intensief lesprogramma van zes weken. Deze lessen zijn in een online omgeving, je kunt ze dus vanuit huis volgen. Elke werkdag log je in voor een sessie met je docent en acht tot tien medestudenten. Je hebt persoonlijk contact, kunt vragen stellen en werkt met de groep aan opdrachten. Na deze flitsende start ga bij een van onze partnerbedrijven aan het werk als junior front-end developer. Je docent begeleidt je hierbij online en je houdt contact met je klasgenoten om elkaar te helpen.

Meer weten? Bekijk de Mini Course of de Front-end developer opleiding.