Blog

Prikbord

Gratis online les: leren programmeren​ terugkijken

Deze video staat tijdelijk online, omdat we je nog even de kans willen geven om de online les terug te kijken. 

Programmeren is de baan voor de toekomst. Er zijn nu meer dan 20.000 vacatures voor programmeurs en daar komen elke dag nieuwe vacatures bij. Wist je dat veel meer mensen geschikt zijn als programmeur dan je denkt? 

Wij geloven dat er veel onontdekt programmeertalent in Nederland is. Daarom zijn we Winc Academy gestart. Als je van puzzelen houdt, nieuwsgierig bent en graag speurt naar de beste oplossing, dan is programmeren echt iets voor jou. De rest leren wij je! 

In deze gratis online les kun je de beginselen van het leren programmeren ontdekken. Niels en Maartje nemen je mee. Bekijk nu de video hieronder.

Handige linkjes

Dit is de link die we delen via de chat om zelf aan de slag te gaan: https://codepen.io/niels_bom/pen/poopoxb?editors=1000

De link voor een plaatje: https://giphy.com/ 

En de link naar CSS kleuren: https://www.w3schools.com/cssref/css_colors.asp

 

Next steps

Wil je verder uitproberen of je programmeren leuk vindt of wil je de les-methode van Winc Academy ervaren? Doe dan onze driedaagse cursus. Je leert de eerste stappen in programmeren van onze bevlogen docenten. Samen met mensen die net als jij willen ontdekken of programmeur zijn bij ze past. En met concreet resultaat: na die drie dagen kun je bijvoorbeeld je eigen website bouwen! Spreekt dit je aan? Schrijf je dan nu in.