Maak kennis met Winc

We weten dat een carrièreswitch niet gemakkelijk is en dat het kiezen van een opleiding ook niet over een nacht ijs gaat. Daarom hebben we verschillende tests en organiseren we webinars om kennis te maken met Winc Academy, maar ook om te leren of programmeren iets voor jou is. Doe daarom nu mee met een webinar, download een whitepaper voor meer informatie of test je programmeerkennis.

Webinar | Maak kennis met Winc Academy


Loop je al een tijdje rond met programmeerplannen, twijfel je of programmeren iets voor jou is, hoe kies je de programmeeropleiding die bij je past? Vragen waarop we tijdens deze remote webinar antwoord op geven. Maak kennis met Winc Academy.

Webinar | Hour of code


We zullen niet beweren dat we je in een uurtje kunnen leren programmeren, maar het is wel een leuke manier om er kennis mee te maken en de eerste basisbeginselen eigen
te maken.

Whitepaper | De vijf vaardigheden van een programmeur


Wat zijn de verschillende rollen binnen het domein van web-development?
En wat moet je kunnen als Front-end Developer? Wij geven er antwoord op in deze whitepaper.

Test | 'Is programmeren iets voor mij?'


Past het beroep programmeur bij jou? Neem drie minuten de tijd om te onderzoeken of programmeren iets voor jou is. Dit is een professionele persoonlijkheidstest die we speciaal voor jou hebben gemaakt.

Test je programmeer skills


Ben jij klaar voor Winc Academy?
Doe de quiz en test je basiskennis van HTML en CSS in ongeveer drie minuten.

Veelgestelde vragen


Kan je niet wachten tot de meet-up en geeft de whitepaper niet genoeg antwoord? Bezoek dan onze veelgestelde vragen pagina.