Blog

Winc Academy front-end developer trainees Eurvin en Martijn
Prikbord

Nederlands of Engels?

Nederlands, Engels of allebei? Winc Academy heeft heel bewust gekozen voor Nederlands sprekende docenten en Engelstalige lesmodules. Waarom eigenlijk?

Als je een nieuwe taal leert, bijvoorbeeld html, css en javascript, dan is het fijn als je docent dezelfde taal spreekt als jij. Dat is nét even wat makkelijker uitleggen en dus leren. Het lesprogramma is ontwikkeld samen met experts uit de praktijk. Zij werken bij bedrijven met veeleisende online platforms en weten dus wat programmeurs moeten kunnen.

Onze docenten kijken wereldwijd wat de beste lesmodules zijn, waardoor jij precies leert waar bedrijven nu behoefte aan hebben. Omdat Engels de voertaal is van programmeren, zijn de meeste modules bij Winc Academy ook in het Engels. Mét ondertiteling, dat dan weer wel. Zo ben jij straks goed voorbereid op de praktijk.

Wil je eens uitproberen of je programmeren leuk vindt of wil je de lesmethode van Winc Academy ervaren? Doe dan onze driedaagse cursus. Je leert de eerste stappen in programmeren van onze bevlogen docenten. Samen met mensen die net als jij willen ontdekken of programmeur zijn bij ze past.

En met concreet resultaat: na die drie dagen kun je bijvoorbeeld je eigen website bouwen! Spreekt dit je aan? Schrijf je dan nu in voor de Winc Mini course.