Front-end | Fulltime

6-weekse opleiding tot Front-end Developer

  • Geen vooropleiding nodig
  • In heel Nederland
  • Achteraf betalen

Remote leren dus geen files

Je volgt de lessen en maakt opdrachten via je eigen computer. Dat betekent dat je vanaf elke locatie kan meedoen. Je kan er zelf voor kiezen of je thuis werkt, in de bibliotheek of in de plaatselijke koffiebar. Lees hier alles over onze lesmethode.

Geen grote investering vooraf

Wij willen dat iedereen de kans krijgt om een nieuwe carrière te beginnen. Daarom betaal je bij ons alleen 500 euro inschrijfkosten. Dus of je je nu laat omscholen bij je bestaande werkgever of aan de slag gaat bij een nieuw bedrijf, de kosten van je opleiding betaal je achteraf met een deel van je salaris. Hoe dat precies in zijn werk gaat lees je hier.

6 weken met persoonlijke begeleiding

Iedere werkdag om 09.00 uur starten we met de hele groep via een live videoverbinding. Onze Nederlandstalige docent legt uit wat je die dag gaat doen en wat je daarbij nodig hebt. Daarna ga je direct aan de slag met video-lessen, opdrachten en projecten. Soms alleen, vaak met een groep. Via Slack communiceer je en help je elkaar met vragen. Kom je er samen niet uit, dan helpen wij je. Ons docententeam staat de hele dag klaar om je te helpen. Elke studiedag duurt van 09:00 tot ongeveer 17:30.

Aan het werk als Front-end Developer

We helpen je actief om zo snel mogelijk aan de slag te gaan. Tijdens je opleiding begeleiden we je met het samenstellen van je portfolio op Github, je CV en LinkedIn profiel. We adviseren je hoe je de beste sollicitatiebrieven schrijft en oefenen gesprekken met je.

Winc Academy heeft een groot netwerk van partner-bedrijven die werk hebben voor programmeurs en we stellen jou daar actief voor als potentiële kandidaat.

Hoe ziet de opleiding eruit?

Bij Winc Academy leer je via theorie en praktijk. De opleiding is op HBO niveau en grotendeels online, maar niet vrijblijvend! De opleiding heeft een dagelijks lesrooster en start iedere dag met een live videoles.

Wat ga je leren?

Tijdens de opleiding leer je HTML5, CSS3, JavaScript, Jest, state management, NPM, React, Github en Visual Studio Code.

Wil je meer weten over het lesprogramma? Klik hier.

IMG_3205 (1)

Kies jouw startdatum

Bekijk hier alle toekomstige events.

Opleiding kenmerken

  • Locatie: Overal
  • Vooropleiding nodig: Nee
  • Duur: 6 weken
  • Taal: Nederlands

“Ik viel als een blok voor het aanbod van Winc Academy. Zij bieden een opleiding op afstand aan, die ik vanuit huis kan volgen. Ideaal!”

“Het is hard werken met de vele nieuwe dingen die we leren, maar dat is precies wat ik wilde.”

“Uitdagend maar vooral ook stimulerend en dus haal ik er heel veel voldoening uit.” 

Lijkt dit je wat? 

Zo ziet de aanmeldprocedure eruit.

1. Meld je aan

Wil je beginnen aan de opleiding tot Front-end Developer? Meld je aan via de website om de aanmeldprocedure in gang te zetten. Hiermee reserveer je je plek binnen de opleiding, maar je zit nog nergens aan vast.

2. Doe de basiskennistest

We sturen alle kandidaten een basiskennistest programmeren. Aan de hand van het resultaat wordt bepaald of je gelijk verder mag met de aanmeldprocedure of dat het handig is om eerst de Mini Course te volgen, zodat je met een goede basis kunt starten met de opleiding.

3. Persoonlijkheidstest en online assessment

Door het maken van de persoonlijkheidstest en een online assessment brengen wij in beeld of de opleiding bij jou past. Zo weet je zeker of de tijdsinvestering de moeite waard is.

4. Verwachtingsgesprek

Als bovenstaande stappen zijn doorlopen nodigen we je uit voor een persoonlijk gesprek. Hierin bespreken we wat we van elkaar verwachten en hoe het opleidingsproces en de financiering in elkaar zitten.

5. Start!

Jij gaat aan de slag als student en wij gaan voor jou op zoek naar een match met een van onze partnerbedrijven!

Reserveer je plaats voor de voltijd Front-end opleiding