Front-end Opleiding | Voltijd

In 6 weken Front-end Developer met baangarantie

  • Geen vooropleiding nodig
  • In heel Nederland
  • Achteraf betalen

Remote leren dus geen files

Je volgt de lessen en maakt opdrachten via je eigen computer. Dat betekent dat je vanaf elke locatie kan meedoen. Je kan er zelf voor kiezen of je thuis werkt, in de bibliotheek of in de plaatselijke koffiebar. Lees hier alles over onze lesmethode.

Geen grote investering vooraf

Wij willen dat iedereen de kans krijgt om een nieuwe carrière te beginnen. Daarom betaal je bij ons alleen 500 euro inschrijfkosten. Dus of je je nu laat omscholen bij je bestaande werkgever of aan de slag gaat bij een nieuw bedrijf, de kosten van je opleiding betaal je achteraf met een deel van je salaris. Hoe dat precies in zijn werk gaat lees je hier.

Baangarantie

Wij garanderen dat je binnen drie maanden aan het werk bent. En anders hoef je ons niet te betalen. No cure no pay! We helpen je actief om zo snel mogelijk aan de slag te gaan. Tijdens je opleiding begeleiden we je met het samenstellen van je portfolio op Github, je CV en LinkedIn profiel. We adviseren je hoe je de beste sollicitatiebrieven schrijft en oefenen gesprekken met je.

Winc Academy heeft een groot netwerk van partner-bedrijven die werk hebben voor programmeurs en we stellen jou daar actief voor als potentiële kandidaat.

6 weken met persoonlijke begeleiding

Iedere werkdag om 09.00 uur starten we met de hele groep via een live videoverbinding. Onze Nederlandstalige docent legt uit wat je die dag gaat doen en wat je daarbij nodig hebt. Daarna ga je direct aan de slag met video-lessen, opdrachten en projecten. Soms alleen, vaak met een groep. Via Slack communiceer je en help je elkaar met vragen. Kom je er samen niet uit, dan helpen wij je. Ons docententeam staat de hele dag klaar om je te helpen.

Liever ‘s avonds en in het weekend studeren? Kijk dan naar onze deeltijd opleiding. Op maandag, dinsdag en donderdag volg je lessen van 19.00-22.00, op zaterdag van 9.00-17.00 en 4 uur per week zijn naar eigen keuze in te delen. Hierdoor is de opleiding goed te combineren met andere werkzaamheden overdag!

Hoe ziet de opleiding eruit?

Bij Winc Academy leer je via theorie en praktijk en de opleiding volg je grotendeels online, maar niet vrijblijvend! De opleiding heeft een dagelijks lesrooster en start iedere dag met een live videoles.

Wat ga je leren?

  • HTML5
  • CSS3
  • JavaScript
  • React
  • Redux
  • Github
  • Jest

Wil je meer weten over het lesprogramma? Klik hier.

IMG_3205 (1)

Plan nu je Front-end Opleiding

“Ik viel als een blok voor het aanbod van Winc Academy. Zij bieden een opleiding op afstand aan, die ik vanuit huis kan volgen. Ideaal!”

“Het is hard werken met de vele nieuwe dingen die we leren, maar dat is precies wat ik wilde.”

“Uitdagend maar vooral ook stimulerend en dus haal ik er heel veel voldoening uit.” 

Lijkt dit je wat? 

Zo ziet ons aanmeldproces eruit.

1. Meld je aan

Weet zeker dat je de voltijd opleiding tot Front-end Developer wilt doen? Dan kun je je aanmelden en de intakeprocedure in gang zetten.

2. Volg de Mini Course (of doe de test).

Doe mee met de Mini Course om te kijken of het programmeren en onze lesmethode bij je past. De Mini Course is in 3 dagen of 5 avonden te volgen. Smaakt dit naar meer? Yes, dan gaan we door!

Voor kandidaten die al wat programmeer ervaring hebben, bieden we de mogelijkheid om direct te starten. Om toch te kunnen beoordelen of je klaar bent voor onze Front-end Opleiding vragen we je om een test te maken, waarmee wij het niveau van jouw programmeerkennis kunnen bepalen.  Meld je hier aan voor deze test.

3. Online assessment

Je wordt uitgenodigd voor een online assessment, die in beeld brengt of de opleiding bij je past. Zo weet je zeker of de tijdsinvestering de moeite waard is.

4. Verwachtingsgesprek

We nodigen je uit voor een gesprek. Hierin bespreken we wat we van elkaar verwachten en hoe het opleidingsproces en de financiering in elkaar zitten.

5. Start!

Jij gaat aan de slag bij ons als student en wij gaan op zoek naar een match met een van onze partnerbedrijven om aan de slag te gaan.

Meest gestelde vragen over de opleiding tot Front-end Developer

Er zijn geen opleidingseisen in de vorm van een vooropleiding of vakkenpakket. Iedereen kan leren programmeren! Wel doen we een intake om te kijken of de opleiding en het beroep van programmeur bij je past.

Een klas bestaat uit 8-10 studenten.

We delen de groepen zoveel mogelijk naar regio in. Leeftijd en kennisniveau van de deelnemers zijn heel divers. De persoonlijke begeleiding van de docent zorgt ervoor dat iedereen mee kan komen in het programma en de groep.

De eerste zes weken doe je opdrachten waarin je vaardigheden getoetst worden. Daarna werk je in de praktijk bij een partner van Winc Academy of een andere werkgever. Je prestaties bepalen of je de opleiding met goed gevolg afrondt.

Hoeveel uur per week ben ik hieraan kwijt?
Je hebt 40 uur per week (online) les, van 09.00 tot ongeveer 18.00 uur, met genoeg pauzes. Af en toe heb je een lesdag in Amsterdam en moet je dus rekening houden met reistijd. Daarnaast zal het huiswerk nog gemiddeld 6 uur per week kosten. Na zes weken ga je aan de slag bij een werkgever. Je werkt daar 36 uur per week. Elke vrijdag om 15.00 uur is er dan een meetup met de klas, waar je live of online bij bent.

Kan ik de opleiding ook parttime volgen?
Bij voldoende belangstelling starten we een parttime groep. De lessen zijn dan deels in de avonduren en het weekend. De opleiding duurt dan 12 weken. Neem contact met ons op als je belangstelling hebt voor de parttime opleiding.

Waar kan ik werken na de opleiding?
Winc Academy leidt je op tot een front-end programmeur met brede kennis over samenwerken en doelen behalen. Na de opleiding kun je direct aan de slag als junior webdeveloper. Je kunt webwinkels bouwen en onderhouden, apps maken of bijvoorbeeld aan de slag voor een zorgplatform.

Hoe ziet het lesrooster eruit?
Hier vind je het lesprogramma voor de eerste zes weken.

Is er ook een opleiding tot full-stack developer?
De opleiding tot front-end developer geeft je een goede basis die je meteen in de praktijk kunt toepassen. Op termijn starten we met een vervolgopleiding op dezelfde voorwaarden, waarmee je je programmeerkennis kunt uitbreiden. Uiteraard houden we je hiervan na je opleiding op de hoogte!

Meld je aan voor de voltijd opleiding van 6 weken!