Over Ons

Winc Academy is in 2019 opgericht door Carla en Marijn. Hun visie is dat iedereen kan leren programmeren en zij zijn er van overtuigd dat er in Nederland nog veel ongekend programmeertalent rond loopt. En dat terwijl de openstaande vacatures met vraag naar programmeurs nog steeds toe blijft nemen. 

Na uitgebreid veldonderzoek zagen zij dat naast (hoge) kosten ook vaak de lengte van de opleiding een cruciale rol speelt bij de keuze om een opleiding te gaan volgen. Daarom kiest Winc Academy voor een versnelde opleiding waarbij je de opleiding achteraf betaalt met een deel van je salaris. Je hoeft dus geen grote investeringen vooraf te doen!

 Als student krijg je bij Winc Academy remote les van onze docenten. Niels, de hoofddocent, zorgt er samen met zijn bevlogen team voor dat je met een glimlach je tanden zet in het schrijven van codes. Voor niet code-gerelateerde vragen staat Madelon altijd voor je klaar. En wanneer je bijna klaar bent om aan de slag te gaan heeft Jeroen jouw profiel al neergelegd bij misschien wel je toekomstige werkgever.

Deze toppers vormen samen met andere gedreven docenten en werknemers het Winc Academy team. Vanuit een oud schoolgebouw in Amsterdam West voorzien we remote de wereld van een nieuwe energieke generatie programmeurs!

 
 

Het team

Carla Snepvangers

Oprichter en bedenker. Coördineert de opleiding. Zelf omgeschoold tot programmeur. Houdt van appeltaart maar vooral van Brewster Bun.

Daphne Rüsch

Growth Manager. Combineert scherpe analyses met heldere communicatie voor de groei van Winc Academy. Leert Spaans als vierde taal.

Jason Koolman

Docent bij Winc Academy. Streeft naar digital happiness. Altijd op zoek naar een betere en efficiëntere manier van werken.

Jeroen Rutte

Business Development. Matcht bedrijven met programmeertalent. Vertoeft bij iedere zonnestraal op het strand.

Johan Perk

Docent bij Winc Academy. Programmeren kun je leren! Met een dosis humor. Hardlopen en motorrijden.

Luc Meijer

Docent bij Winc Academy. Houdt zich veel bezig met zijn persoonlijke ontwikkeling en de ontwikkeling van anderen. Glimlacht veel.

Madelon van der Weijden

Madelon van der Weijden

Aanspreekpunt studenten. Heeft antwoord op al je vragen. Is een organisatietalent. Staat graag op de tennisbaan.

Marijn Pijnenborg

Oprichter en bedenker. Stroomlijnt het studieproces. Duikt graag in nieuwe onderwerpen. Reist zoveel mogelijk.

Marjolein Tromp

Docent. Leert jou hoe je een app kunt bouwen. Switchte van bedrijfskunde naar coderen. Liefhebber van muziek maken en toneelspelen.

Max Taylor

Docent-assistent & Technisch-assistent. Front-end Guru en Javascript liefhebber. Houdt van festivals en alles muziek gerelateerd.

Nicole van Halm

Docent-assistent. Beantwoordt al je vragen, weet zelf van Informatiekunde studeren hoe fijn dat kan zijn. Hockeyt wanneer niet geblesseerd.

Niels Bom

Docent bij Winc Academy. Houdt net zoveel van code als van mensen. Acrobatiekt in de zomer graag in het park.

Robert Langereis

Docent. Fan van alle digitale dingen die je leven leuker maken. Switchte van marketing naar coderen. Liefhebber van het strand.

Adresgegevens Winc Academy:

Reinaert de Vosstraat 27

1055 CL Amsterdam