Waarom Winc

Wij denken dat er veel verborgen programmeertalent is in Nederland. Veel mensen hebben nog nooit over een carrière als programmeur nagedacht. Omdat ze denken dat ze niet technisch genoeg zijn, of dat het te laat is voor een loopbaanswitch.
 
Wij geven je graag de kans om die stap alsnog te zetten, met een praktijkgerichte, korte opleiding die je pas achteraf betaalt. Is je huidige studie toch niet wat je verwachtte? Houdt jouw functie over een tijdje op te bestaan? Of ben je simpelweg toe aan iets nieuws? Maak een nieuwe start met Winc Academy!

De opleidingen van Winc

Mini Course


Eerst eens uitproberen of je programmeren leuk vindt? Doe dan onze driedaagse cursus.

Front-end development


In een half jaar opgeleid worden tot programmeur.
Zonder opleidingskosten vooraf.

Full-stack development


De volledige opleiding tot full-stack programmeur start in het najaar van 2020.

Aanmeldprocedure

Wil je de opleiding tot front-end developer volgen, dan is meedoen aan een Mini Course verplicht. Je kunt je dus als eerste daarvoor opgeven. Weet je al zeker dat je ook de lange opleiding wilt doen, dan kun je je alvast aanmelden via dit formulier. We kunnen dan de intakeprocedure al in gang zetten.

Na je aanmelding krijg je een uitnodiging voor een online assessment. Deze uitgebreide test brengt in beeld of programmeren bij je past en hoe groot je slagingskans is. Zo weet je zeker dat je tijdsinvestering de moeite waard is.

Daarna nodigen we je uit voor een gesprek. Hierin bespreken we wat we van elkaar verwachten en hoe het opleidingsproces en de financiering in elkaar zitten. Op basis van het assessment en het gesprek zoeken wij een match met een van onze partnerbedrijven om aan de slag te gaan.

Wat heb je nodig?

Om mee te kunnen doen aan de Winc Academy heb je een goede  laptop nodig, waar je moeiteloos software op kunt installeren.  Daarnaast moet je kunnen beschikken over een goede internetverbinding. Al het andere lesmateriaal is inbegrepen en verzorgen wij.