Blog

Prikbord

Past programmeren wel bij mij?

Madelon is het aanspreekpunt van de studenten van Winc Academy. Hier lees je haar ervaringen.

Een van de meest gestelde vragen van studenten aan mij is: Past programmeren wel bij mij?

Je snapt dat ik dat door de telefoon of via de mail die vraag niet altijd voor jou kan beantwoorden. Wat ik wel kan doen is je uitgebreid informeren en enthousiasmeren voor onze opleidingen. En ik kan je wel zeggen dat als je deze vraag al in je hoofd hebt, je er in ieder geval serieus over nadenkt en mee bezig bent. Die eerste stap is gezet!

Carriereswitch

Ik realiseer me dat het natuurlijk wel altijd spannend blijft, een nieuwe stap, een nieuwe uitdaging, een nieuw werkveld of soms zelfs wel een carrièreswitch. Maar ook hier geldt: als je het niet hebt geprobeerd dan weet je het niet. Voor je het weet heb je iets gevonden waar je heel blij van wordt, waar je passie blijkt te liggen en openen er zich deuren voor je waarvan je niet eens wist dat ze bestonden maar waarachter een hele nieuwe wereld aan je voeten ligt.

Als je twijfelt, waarom probeer je dan niet de Mini course van Winc Academy. Deze cursus geeft je in 3 dagen een kijkje in deze programmeerwereld. We nemen je stap voor stap mee in de boeiende keuken van programmeren. Na drie dagen heb je sowieso een (eerste) website zelf gebouwd! Hoe leuk is dat!

HTML en CSS

We leren je in korte tijd de basisbeginselen van HTML en CSS. Je krijgt van ons tools hoe je je website gebruiksvriendelijk kan maken. Ook helpen we je bij het online zetten en geven we je nog diverse tips hoe je extra’s zoals bijvoorbeeld een contact/reactie formulier toevoegt. Drie dagen die je niet snel zult vergeten en waar je altijd wat aan hebt.

Hopelijk gaat je programmeerbloed na deze drie dagen sneller stromen of concludeer je wel dat je 3 boeiende dagen hebt gehad maar dat programmeren misschien (nu) niets voor je is. Wellicht is de tijd nog niet rijp of past onze manier van lesgeven niet bij jou maar deze ervaring heeft je naast een leuke website ook een antwoord gegeven op de vraag: “Past programmeren bij mij?”

Grote voordelen van het volgen van de Mini course nog even op een rij:

  • Je zit niet gelijk vast aan een lange en dure opleiding.
  • Je volgt de cursus vanachter je eigen laptop vanaf de locatie die jou het beste uitkomt. Je hoeft dus niet te reizen.
  • Je krijgt les van een Nederlandstalige docent (let op de les-modules zijn Engelstalig)
  • ****En je krijgt het antwoord op jouw brandende vraag: “Past programmeren bij mij?

Alles bij elkaar opgeteld is de Mini course hoe dan ook een leuke lifehack om eens uit te proberen.

Mocht je interesse gewekt zijn schrijf je dan in via onze website