Vind je nieuwe programmeur

Ben je ook dringend op zoek naar Front-end Developers? Winc Academy heeft een unieke opleiding waarmee nieuw talent in korte tijd bij je op de werkvloer aan de slag kan.

De juiste kandidaat voor jou

Wij hebben een state-of-the art assessment proces, waar alleen de beste kandidaten doorheen komen. De kandidaten doorlopen zowel een compenties als persoonlijkheid- en motivatietoets. Alle kandidaten presenteren zich op onze eigen ‘profielenpagina’ waar onze partners exclusief toegang toe krijgen.

Neem snel contact met ons op als je ook wilt zien welke mensen binnenkort of per direct beschikbaar zijn!

Opleidingskosten

Als partnerbedrijf betaal je de opleidingskosten van de student (€ 4.995,-) Als tegenprestatie verklaart de kandidaat zich bereid om 2 – 4 maanden tegen minimumloon of via een UWV-proefplaatsing in dienst te komen. Als de student daarna een contract krijgt aangeboden, wordt er een succes-fee van € 2.500,- gerekend. De student komt altijd op de payroll van het bedrijf  te staan, Winc Academy staat daar buiten.

Snel en praktijkgericht

Het opleidingstraject kent een intensief lesprogramma van 6 weken. Daarin leiden we talenten breed op tot Front-end Developer. Dat betekent dat ze behalve programmeerskills ook vaardigheden opdoen op het gebied van samenwerken en procesmanagement.

Breed opgeleid

De studenten worden zeer intensief opgeleid tot Front-End Developer.  De opleiding bestaat o.a. uit HTML, CSS, Javascript, React, Redux en Jest. Naast deze skills is er veel aandacht voor scrum/agile werken. Indien gewenst kunnen we de studenten extra vaardigheden aanbieden zoals Typescript, Bootstrap of Angular. Lees meer 

Het proces

Op basis van het assessmentproces stellen we een of meer kandidaten aan je voor voor een kennismaking

In 6 weken leiden we talenten breed op tot Front-end Developer. Dat betekent dat ze behalve programmeerskills ook vaardigheden opdoen op het gebied van samenwerken en procesmanagment.

De kandidaat komt bij je op gesprek en gedurende de opleiding zijn er verschillende testmomenten waarin we met de kandidaat de voortgang bespreken en bepalen wat ze nog moeten ontwikkelen. Na deze zes weken besluiten we definitief of de kandidaat klaar is om bij jouw bedrijf te starten.

Na 6 weken opleiding komt het talent bij je op de werkvloer werken als junior Front-end Developer. Gedurende deze periode kunnen ze gebruik maken van de Winc community en kunnen ze nog vragen stellen aan en (indien nodig) extra steun krijgen van onze docenten.

Opleiding bestaat o.a. uit

HTML5

HTML5

CSS3

CSS3

JavaScipt

Javascript

React

React

Redux

Redux

32196900

Jest

Extra modules die bij je bedrijf passen

Voor een perfecte match met je bedrijf

Typescript

Typescript

1 week aansluitend op Front-end course, kosten 1.800,-

Bootstrap_logo

Bootstrap

1 week aansluitend op Front-end course, kosten 1.800,-

Angular_full_color_logo.svg

Angular

2 weken aansluitend op Front-end course, kosten 3.200,-

Onze partners

Neem contact met ons op

Ben je geinteresseerd en wil je developers die je gelijk kunt inzetten zonder dat het je extra tijd kost? Vul dan onderstaand contactformulier in of bel ons gerust.