Dé oplossing voor het tekort aan programmeurs

Bent u ook dringend op zoek naar front-end developers? Winc Academy heeft een unieke opleiding waarmee nieuw talent in korte tijd bij u op de werkvloer aan de slag kan. In een intensief, gericht lesprogramma van zes weken leren mensen de basis van front-end programmeren. Daarna gaan ze bij u aan de slag, mét begeleiding op afstand van onze mentoren en docenten. U krijgt dus medewerkers die specifiek opgeleid zijn voor de vraag in uw bedrijf, zonder dat het u extra tijd kost.

De juiste kandidaat voor u

Winc Academy doet de eerste screening voor u. We hebben een eigen assessment proces, dat zowel competenties als persoonlijkheid en motivatie toetst. Op basis daarvan stellen we uit de groep kandidaten de beste match voor uw bedrijf aan u voor. U kunt daarnaast ook zelf kandidaten voordragen bij Winc Academy.

 

Het proces

Stap 1 – Potentiële match
Op basis van het assessment proces stellen we een of meer kandidaten aan u voor voor een kennismaking.

Stap 2 – Zes weken intensieve opleiding bij Winc
Het opleidingstraject van zes maanden start met een intensief lesprogramma van zes weken. Daarin leiden we talenten breed op tot front-end programmeur. Dat betekent dat ze behalve programmeerskills ook vaardigheden opdoen op het gebied van samenwerken en procesmanagement. Meer informatie over de opleiding

Stap 3 – Toetsing
Het lesprogramma is praktijkgericht, waardoor we in zes weken een goed beeld krijgen van de talenten van de mensen. Er zijn verschillende testmomenten waarin we met de kandidaat de voortgang bespreken en bepalen wat ze nog moeten ontwikkelen om door te kunnen. Na deze zes weken besluiten we definitief of de kandidaat klaar is om bij uw bedrijf te starten.

Stap 4 – Aan de slag in uw bedrijf
Na zes weken opleiding komt het talent bij u op de werkvloer werken als junior front-end developer. De talenten krijgen hierbij begeleiding van mentoren en docenten. Ook zijn ze via Slack verbonden met hun klasgenoten. Zo kunnen ze elkaar tijdens het werk vragen stellen en ervaringen delen. In de Slack-groep is altijd een mentor aanwezig. Elke vrijdag is er vanaf drie uur een meetup, waarin de talenten met elkaar en de mentoren delen welke issues ze tegengekomen zijn en hoe ze deze opgelost hebben

Kosten

Early adaptor aanbieding!


U betaalt € 9.900,- (excl BTW) voor de selectie van kandidaten, de opleiding en de begeleiding door Winc Academy. Daarnaast betaalt u minimumloon (€ 1.700,- bruto per maand) aan het talent, dat bij u in dienst komt. 

De voordelen op een rij

  • In korte tijd een junior front-end developer bij u aan de slag
  • Ondersteuning bij de screening van kandidaten
  • Kwaliteitsgarantie
  • Begeleiding van kandidaten op de werkvloer door Winc Academy
  • Nu een early adaptor tarief!